Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

УЧАСТЬ У МЕТОДИЧНОМУ ОБ’ЄДНАННІ ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ З ВИХОВНОЇ РОБОТИ ЗФПО ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА ВСП НУБІП УКРАЇНИ

Дата: 18 квітня о 00:00, Оновлено 3 травня о 14:28
Автор: admin 0. 1.
63 перегляда

18 квітня в Бережанському фаховому коледжі відбулося методичне об’єднання заступників директорів з виховної роботи ЗФПО Тернопільської області та відокремлених структурних підрозділів НУБіП України з метою обговорення теми «Психологічна підтримка здобувачів освіти під час воєнного конфлікту: стратегії адаптації та збереження психічного здоров’я».

Особливість цьогорічного засідання полягала в тому, що за ініціативи Бережанського фахового коледжу у роботі семінару брали участь не лише заклади Тернопільщини, а й Національний університет біоресурсів і природокористування України, науково-методичний центр ЗВФПО, ВСП Машинобудівний фаховий коледж Сумського державного університету.

Вітали учасників засідання: Олександр Санченко – начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України, який побажав учасникам методичного об’єднання плідної та результативної роботи і передав вітання від ректора НУБІП України Станіслава Ніколаєнка; очільниця ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» Світлана Пилипишин, яка перш за все подякувала нашим військовим за можливість навчатися, а головне – зустрічатися для обговорення важливих питань, просто жити і працювати; Ірина Лещик – методистка ради директорів ЗФПО Тернопільської області – подякувала за роботу та наголосила на важливості проведення таких заходів, бо «тут зібралася спільнота, яка об’єднана однією місією – виховання молоді. Тут люди, у яких активні лідерські позиції в освітній галузі – це все заряджає оптимізмом, наближає нас до Перемоги»; Галина Голуб – голова методичного об’єднання заступників директорів з виховної роботи ЗФПО Тернопільської області, яка звернула увагу на особливості навчання і виховання та пріоритетні напрями роботи педагогічних працівників і наголосила, що «педагоги – саме ті люди, які тримають на своїх плечах тил».

Серед гостей заходу була Ірина Степанова, методистка кабінету соціально-гуманітарної та виховної роботи Науково-методичного центру ЗВФПО. У своєму виступі акцентувала увагу на інноваційному розвитку та підвищенні якості освіти в Україні, на сприянні вихованню національно-патріотичних цінностей та всебічному розвитку особистості.

При обговоренні фокусного питання свій досвід надання психологічної допомоги репрезентував Віталій Шмаргун – доктор психологічних наук, професор кафедри психології Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Наталія Пономаренко – доктор філософії, голова циклової комісії журналістики Відокремленого структурного підрозділу Машинобудівного фахового коледжу Сумського державного університету заглибила учасників у тему резильєнтності як запоруки життєстійкості, адже  ми живемо у потужному інформаційному потоці.

До обговорення актуальних питань семінару долучилися викладачі Бережанського фахового коледжу.

Особливі враження в учасників заходу залишились від прогулянки старими вуличками галицького містечка Бережани у супроводі славетного знавця свого краю Миколи Проціва.

Із захопленням усі милуватися архітектурою міста.

Завершився день незабутньою екскурсією до кам’яного замку Синявських, переглядом виставки «Український космос» та «Двовзори» заслуженого художника України Олега Шупляка.

Заступниця директорки з виховної роботи Стефанія Грицишин

Методичне об’єднання (ФОТО)

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.