Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

ТИЖДЕНЬ ПРЕЗЕНТАЦІЇ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ДИСЦИПЛІН

Дата: 21 жовтня 2021 о 21:00, Оновлено 12 листопада 2021 о 07:39
Автор: admin 0. 1.
183 перегляда

Вже доброю традицією у навчальному закладі є проведення тижня презентації циклової комісії технологічних дисциплін. Щороку він приурочений Дню працівників харчової промисловості (18-22.10.21).
Розпочався тиждень вернісажем стінгазет та творчими фотогалереями, які підготували студенти усіх курсів зі спеціальностей Готельно-ресторанна справа та Харчові технології.
Цікавою і актуальною була виставка-ярмарок «Нутриціологія – здорове харчування», адже здорове збалансоване харчування сьогодні стає трендом. Викладач Зоряна Гураль, студенти групи 4-ХТ-ВХП-130/11 (кл. кер. Руслана Головчинська) розказували відвідувачам виставки про нову науку про харчування; про важливі принципи того, як людина харчується і як конкретно це впливає на процеси в організмі.
19 жовтня студенти-ресторатори разом з наставниками Іриною Пиріг та Ольгою Мучинською відвідали Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності, який поєднав в собі дві взаємопов’язаних виставки: міжнародну виставку-ярмарок «ТурЕКСПО» та спеціалізовану виставку «Готельний та ресторанний бізнес».
Студенти також стали слухачами панельної дискусії «Туризм 21-22. Нові тренди та можливості!» за участі Державного Агентства Розвитку Туризму України, органів державної влади та головних фахівців туристичної галузі України.
Викладачі Ганна Горішна та Світлана Мацюк зі студентами груп 3-ХТ-ВХП-128/9 продемонстрували професійні навики приготування бенкетних страв з м’яса.
З метою пізнання актуальних аспектів обраної професії та їх впровадження в ресторанно-готельному бізнесі, реалізували цікавий, емоційно - творчий проєкт «Пізнання обраної професії» (керівник проєкту Наталя Ткач).
20 жовтня було одним із найсмачніших і найсолодших у тижні, адже у цей день Марія Левенець, викладачка, провідний кондитер, високопрофесійний майстер своєї справи, разом зі студентами груп 3-ХТ-ВХК-13/9, 3-ХТ-ВХК-2/11 проводили майстер-клас «Зефір- володар солодощів».
Навики випікання хлібобулочних виробів та оформлення короваїв продемонстрували представники гуртка «Солодкий світ». Представили виставку власноруч випечених творінь під назвою «Сяє сонце у хлібині».
Під час тижня презентації відбулося засідання за круглим столом «Проблеми сучасного харчування», також здійснювалось анкетування студентів «Здорове харчування в умовах COVID-19».
Оскільки, одним з головних екологічних трендів сьогодення визнано відмову від поліетилену та популяризацію екопосуду і загальна увага науковців, усіх небайдужих людей спрямована на пошук адекватних альтернатив, які не поступаються зручністю та якістю, а також є безпечними для людини і довкілля, викладачкою Іриною Пиріг 22 жовтня проведена екологічна година «Екопосуд – запорука безпеки та екологічності».
Упродовж тижня в коледжі проводили акцію «Промінь добра», ініційовану викладачками циклової комісії Ольгою Мучинською, Ольгою Стець та Валентиною Банирою, яка завершилась благодійним ярмарком «На вітаміни для маляток». Зібрані кошти організатори ярмарку перерахували вихованцям Тернопільського обласного спеціалізованого комунального дитячого будинку «Малятко».
Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.